Maanrakennusta, kuljetuspalvelua ja purkua Eurajoelta käsin operoiden

Ota yhteyttä

Palveluita on monia, mutta jokainen niistä on yhtä tärkeä. Maarakennus Lammila Oy hoitaa kaikenlaisia maanrakennukseen liittyviä tehtäviä, joihin liittyy kaivuita, kuljetuspalveluja ja purkutöitä. Olemme kotitalouksien ja yrittäjien käytettävissä Eurajoen, Rauman ja lähiseudun alueilla.

Murskeen, mullan ja sepelin myynti + kuljetuspalvelu

Kuljetuspalvelumme hankkii ja toimittaa työmaallesi erilaiset maa-ainekset mullista murskeisiin ja sepeliin. Teemme toki myös muut maa-ainesten siirrot. Kuljetuksiin meillä on hyvä variaatio vaihtolava-autoja, koukkulava-autoja sekä yhdistelmä-kasettiautoja.

Kaivuuasiat kuntoon

Teemme kaikki kaivuutyöt, joita rakentaessasi tarvitset. Kaivamme talonpohjat, salaojat ja teemme muut maanmuokkaukset. Toimitamme myös pihakivetykset.

Purkutyöt

Meiltä saa turvallisen ja toimivan avun rakennusten purkuihin. Myös purkujätteiden keräys ja poiskuljetus onnistuvat ongelmitta.

Betonin rikotus, louhinta ja mullan seulonta

Kalustoa ja osaamista löytyy betonin rikotushommiin sekä louhintatöihin. Kysäiseppä mullan seulonnastakin, mikäli sellaiseen on tarvetta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Onko ajatuksissa maa-ainesten kuljetuspalvelu, kaivuutyöt, purkupuuhat tai vaikka useankin palvelun paketti? Ota yhteyttä ja kysy lisää! Räätälöidään sopiva kokonaisuus juuri sinulle.